080509

Bloggen har varit det sista jag prioreterat idag. Det har inte funnits någon lust över huvudtaget men jag har loggat in ändå för att försöka få ner några ord.. Men det har bara blivit tomt. Men nu gör vi ett nytt försök, okej ?

Jag sov hos baby inatt och vi tog en lång sovmorgon och jag skippade praktiken pga av privata själv. Jag försökte få liv i honom då ja vaknade och var för pigg för att somna om men det var helt omöjligt så jag låg och kollade på honom en bra stund istället och höll om honom, så mysigt. Stackarn var alldels varm och febrig så efter att jag försökt fått liv i honom ett tag och jag fått lite onda blickar bestämde jag mej för att låta honom sova så gick upp själv istället och satte mej en stund på uteplatsen och pratade i telefon innan jag pussade honom hejdå och röde på mej hemåt. Åt middag med mormor när jag kom hem och sen har jag bara hållt på och fixat här hemma. Tog en dusch och slängde på mej pyjamasbyxorna och en t-shirt och sen bestämde jag mej för att göra någonting åt mina svarta jeans som har blivit en aning för korta. Så jag sprettade upp sömarna där nere och tog fram symaskinen och sydde kanten längst ner så att det inte skulle rivas upp. Jag är ingen expert men jag kan om jag vill och det blev faktiskt grymt bra. Så nu har jag ett par svarta jeans jag kan använda igen.

Veckan har blivit fullbokad så det är fullfart ända fram tills fredag kväll nu så ikväll är jag bara hemma och tar det lugnt, dock önskar jag det kunde vara lite bättre stämning här hemma när jag faktiskt är hemma en kväll, men man kan nog inte få allt.
 

Kommentarer
Postat av: Den busige;)

Söt du är.....;)

2009-06-08 @ 22:42:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0