Du är så söt när du sover !

Efter mycket om och men igår kväll fixade jag till mej och åkte iväg till Bro och träffade Jocke i alla fall. Var mycket trevligt, blev film och massa prat. Somnade inte för ens vid fem tiden i morse så det blev ingen praktik idag heller. Känner mej riktigt dålig över det, men jag ska skärpa till mej och gå dit imorgon. Det är inte likt i mej att skita i såna saker, men jag har inte haft någon ork dom sista två dagarna bara. Och innan dess var jag faktiskt sjuk, sådesa.

Blev kontaktad utav hyresvärden igår via mail och fick höra att det inte fanns några lediga lägenheter som dom sa förra veckan att det fanns. Idag ringde det upp en dam därifrån och förklarade att eftersom jag står skriven i Nacka komun har jag inte rätt att söka till en sån lägenhet för att få en. Jag har förklarat situvationen för dom hur det är, var jag bor och allting när jag mailat med en utav dom som jobbar där så jag förstår inte varför jag inte fick reda på allt det här från början. Just nu känns allting bara riktigt förjävligt kring det här med lägenheten och jag är grymt besviken. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu eftersom det blivit så här men att ge upp är det sista jag tänker göra. Kanske var dum som fick såna stora förväntningar, men allting lät så väldigt bra och vi pratade ju faktiskt flera gånger om hur just min situvation såg ut med jobb och andra saker. Men det kanske just var det, det lät för bra. Allt känns upp & ner för stunden, men jag hittar en lösning snart, det finns inget annat alternativ liksom. Ska se till att försöka söka ännu mera jobb för nu jävlar ska jag ha ett jobb så jag kan flytta ifrån mormor.

Tanten ifrån arbetsförmedlingen har svarat på mailet jag skickat idag så det är ju bra, hon sa att det var ytterst viktigt att jag kontaktade henne snarast och det är ju vad jag försökt göra dom senaste veckorna så jag skrev det och skrev ner mina praktik tider så nu hoppas jag att hon ringer innan klockan tio imorgon. Men det irreterar mej att hon hon ska förklara hur viktigt det är att jag hör av mej när det är precis det jag gjort och bett henne kontakta mej. Näädu, det där tjafset funkar inte på mej! Visst dom är en myndighet, men dom ska fasiken inte tro att dom kan behandla människor hur dom vill.

Kom hem runt sex ikväll, har käkat och legat och tittat på film sen dess. Ska ta en dusch och försöka komma i säng i tid så jag kan pallra mej upp imorgon utan att vara stendöd. Tror jag skulle träffa Cissi efter imorgon och sova där, ska ringa och dubbel kolla bara. Förutom allt kring lägenheten och alla jäkla myndigheter är allting väldigt bra just nu. Våren har kommit och jag blir så glad utav det. På lördag blir det kalas för Cissi som fyller 19 på söndag och jag har min födelsedag om bara en vecka. Får se vad mer som händer till helgen, Ganska så skönt att slippa planera och bara ta det som det kommer istället. En fika i solen på en uteservering inne i stan ska bli ett måste i alla fall.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0