Lite vårshopping.

Gaah, vad jobbigt det är när man hamnar brevid ett sällskap som sitter och pratar med varandra om faktiskt spännande och intressanta saker som man inte har med att göra för fem öre, men ändå stannar man upp och sitter och lyssnar på hur samtalet går! Riktigt pinsamt faktiskt. Och det hände mej och Cissi på därmedpasta idag. Det var tre brudar som satt på bordet brevid oss och prata för sej själva, och vi kände verkligen hur vi var tvungna att skärpa till oss och inte sitta och lyssna för vi kunde verkligen bli helt tysta och sluta prata med varandra  bara för att höra på vad dom sa. Hur som helst, det var hur trevligt som helst och jag trivs verkligen bra i Cissis sällskap. Pratade igenom hennes olycka och även om jag vet det mesta så kan jag prata om den om och om igen, fråga saker jag redan frågat och bara lyssna. Jag blir så lugn av att höra allting om och om igen, få ställa mina frågor igen och bara prata om skiten, se vilken stor utveckling hon gjort jämfört med början och vart hon tagit sej idag. Jag är så stolt och imponerad hjärtat! Pratade lite om tiden då morfar låg på sjukhuset, hur jag var där varje dag och såg allting, hur det var för mej när allting hände för trots allt var jag bara 16 år gamal och jag var med i allting som hände, både före och efter. Kände hur mycket jag saknade honom idag när vi pratade om det, jag måste ta mej i kragen och åka upp till graven någon dag. Lägga en röd ros och tända ett ljus. Kan inte riktigt fatta att tiden gått så fort och att det redan är tre år i oktober. Hjälpte henne upp för backen och sa hejdå vid porten innan det var dags att gå till bussen för mej.
Nu har jag precis tagit en dusch och krypit ner under täcket. Var tvungen att duscha ikväll eftersom dom ska stänga av varmvattnet imorgon bitti, egentligen tycker jag inte om att duscha kvällen innan för jag känner mej halvt ofräsch utan att duscha på morgonen + att det är ett sätt för mej att vakna till liv på morgonen eftersom jag är så fruktansvärt morgon trött.
Morgon dagen börjar med att jag först ska åka till tre butiken och lämna in gamla datorn och efter det på en gång ska jag in till stan för att gå på en interljuv på INDISKA om en praktikplats som kan leda till jobb, får slänga i mej en snabb lunch på donken innan jag måste ut till fisksätra sista gången och säga hejdå till allihopa och göra det sista jag ska göra där och efter det ska jag till AC och spendera kvällen och natten.

Klickade hem dessa basic skönheter på La redoute sista rea där dom hade upp till 70%,  blev riktigt nöjd över köpen och alltihopa kommer passa perfekt till våren/försommaren med rätt plagg till. Ska klicka hem lite kläder ifrån H&M någon dag som jag sett, vad säger ni om turkosblåa chinos med vita tygskor till sommaren ?

Nu ska jag lyssna på tusen strålande solar innan det är dags för mej att sova, god natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0