Ny månad, Nya möjligheter - 1 mars !

Halloj på er,

Kvällen börjde igår först hos AC där vi drack lite vin, pratade massvis. gjorde oss i ordning och begav oss sen till gamla stan till Lino. Var redan kö när vi kom dit men jag gissar på att det var för att det var sista kvällen innan dom stänger igen. Var riktigt trevligt med mycket folk. Partyhumöret var på topp och träffade många bekanta. Trångt varmt och glatt är tre ord som beskriver kvällen bra tills vi skulle hem. Av någon konstig anledning försvann ACs nycklar ifrån hennes väska så vi sprang runt och letade efter dom men det var på tok för mycket folk för att hitta dom, frågade i baren men ingen hade sett dom. Vi fick ringa låssmeden och efter att stått ute i kylan länge nog kom han vid fem och vi fick krypa ner i sängen och sova. Förutom att knas med nycklarna hade jag en helt klart lyckad kväll på alla sätt och vis.

Kvällens outfit;
Skjorta - MQ
Jeans - Levis
Skor - Scorett







Det var länge sen jag hade en sån avslappnad söndags morgon. Ac och jag låg kvar länge i sängen och drog oss när vi vaknat, pratade om allt mellan himmel och jord, kvällen som varit. Mitt ragg och allt vad det var. Hon kilade ner till affären och handlade frukost. Stekt bacon och ägg, nudlar, thé och äppel jucie. Jag tog en promenad i solen till seven eleven och handlade aftonbladet och KING som vi kunde ligga och läsa när vi åt frukost i sängen. Det är verkligen någonting jag borde ta mej mer tid till att göra, lite söndags lyx med en tidning och god frukost.

Nu ska jag röra mej mot stan och möta upp fina kusin på en fika. Sen ska jag hem en snabbis och hämta lite kläder och min dator för att sen åka tillbaka till AC. Kvällen och natten kommer att spenderas här. Tror nog att jag ska springa förbi video butiken och hyra några bra filmer till kvällen.. Nej nu måste jag gå till tunnelbanan, vi hörs mer senare !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0