Shopping :) / Fredag kväll !

Mötte upp Abbe inne i stan med två av hans kompisar igår. Dom skulle fixa till läpparna med botox så jag följde oxå med och tittade på men usch för nålar säger jag bara. Efter gick vi på stan en sväng och det fick följa med hem två tröjor ifrån jack and jones, en t-shirt ifrån ZARA, två tröjor och ett par solglasögon ifrån H&M. Efter stan åkte vi hem till Abbe och käkade och drack lite vin, sov kvar där tills idag.

Gullungarna gick och köpte frukost medans jag hoppade in i duschen och gjorde mej i ordning för att kunna åka till praktiken sen. Kom till centralen lite innan jag började så jag sprang in på stadium och fick med mej ett par vita tygskor hem, funderar på att köpa ett par till i svart oxå. Märktes rejält att det var löningsfredag för det var saker att göra hela tiden. Var på kläder i vanlig ordning idag, fick larma och galga och sen smet jag iväg till kassan och stod där några timmar tills jag fick gå hem.

Efter praktiken åkte jag ut till masmo och det är här jag sitter nu. Vi sitter och kollar på let´s dance och pratar lite. Det känns väldigt skönt och avslappnat, mysigt. Jag blir kvar här tills imorgon och åker till praktiken härifrån imorgon bitti, jag börjar klockan 10.00.. Får se om jag kanske träffar kusin imorgon kväll eller om det blir krogen som gäller på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0