När livet är bra är det galet bra!

Vilken mysig dag jag haft.. Jag behövde verkligen en ledig dag och bara vara. Promenera runt på stan och bara fika bort timmarna utan massa måsten. Har bara gjort saker som fått mej på toppen humör och som jag gillar idag. Hann som sagt var även med att göra lite nytta så jag känner mej mer än nöjd över dagen. Dom ringde ifrån ungdomsmottagningen i morse och berättade att jag var negativ på alla tester så jag är frisk som vanligt. Kändes skönt eftersom dom skulle ha ringt i onsdags men inte gjorde det har jag gått och oroat mej lite smått men det var utan anledning.

 Sandra blev jätteglad över presenten, ett par vita pumps. Eftersom jag älskar klackskor men inte är någon transa är det bra att jag har henne som offer och kan välja ut skor till.. Det är ända anledning till att jag skulle vilja vara tjej ibland, för skornas skull. Det finns så vackra, sexiga och fina skor.. Pumps, Stövlar, Ballerinor, jaa you name it.. Herrskorna måste bli bättre! Lite mer vågat.. Annorlunda, attityd och sexighet. Ett par schyssta skor kan lyssa upp vilken tråkig vardagsklädsel som helst !


Båda par skorna kommer ifrån DIN SKO, dom svarta köpte Sandra igår och
kostade 599kr och dom vita fick hon idag och dom kostade 349kr.


Följde med Sandra till pendel och tog en cigg tillsammans och han byta några ord innan hon var tvungen att hoppa på och jag skulle tillbaka in till stan.. Mötte upp lite folk, vi gick och kikade i lite mera butiker och bara njöt i solen, pussade lite på sötnos innan jag åkte till söder och träffa bästaste Hannes.. (Hannes och Puff är samma person, bara jag som säger olika varje gång). Vi satte oss på Tullys coffee - diskuterade barn, killar och livet.. Satt där hela eftermiddagen i solen och hann med fyra latté och massa skratt innan vi skulle förbi apotoket innan dom stängde. Dock hade dom inte receptbelagda medeciner på götgatsbacken så vi fick gå till mariatorget istället. 


Jag blev galet suschi sugen så jag bestämde mej för att bjuda Hannes på middag ikväll så vi åkte till Östermalmstorg och gick på suschibuffé. Var riktigt smarrigt och jag åt alldeles för mycket. Men det var det helt klart värt så gott som det var. Blev sjukt irreterad på servitörena, 8 kr för ett glas vatten fast man äter där. Okej ifall dom kanske tar 2 kr i betallt om man kommer in och bara ber om ett glas vatten, men att dom kan ta betallt för vattnet när man äter där är bara galet. Synd, det var ett mysigt ställe men sånt där får mej bara blir super irriterad och helldre väljer ett annat ställe.. Minus till dom, jag tror helt klart dom tappar kunder med ett sånt sätt.  Sa hejdå i slussen och vi åkte hem på varsitt håll.. Tack hjärtat för en underbar eftermiddag & kväll...


Kommentarer
Postat av: hannes

Jag bara älskar främlingen som var så sjukt glad över att fota oss! xD



<3

2009-05-25 @ 23:10:20
URL: http://voa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0