Lugnet före stormen..

Eftermiddagen började med samma lugn som förmiddagen, om inte lugnare. Jag höll på att dö utav tristess och blev bara ännu tröttare. Det mesta var påfyllt och städat redan så det fanns inte mycket att göra. Fick fylla på nytt godis och göra rent behållaren innan jag satte mej i kassan igen. Men då jäklar smällde det till, det kom hur myket folk som helst och blev faktiskt en aning stressigt. Och jag drabbas av en skratt attack, jag kunde inte sluta skratta.. Det var en medelålders man som kom in och köpte en godis påse, han frågade ifall poängkortet var draget och jag trodde det var det eftersom han hade dragit det själv. Sen när han fick kvittot kom han och ställde till en scen om att det inte var det och jag fick roppa på någon som kunde komma och visa hur man registrerade poängkortet i efterhand. Min kollega kom och skulle göra det, men det blev något fel i kassan och hon orkade inte hålla på så hon tröck på avbryt och sa att det var registrerat. Gubben vill ha ett kvitto på det men hon sa att det inte funkade och blev jätte arg. Letade upp någon annan personal och berättade vad som hade "hänt" och hon kom tillbaka till oss. Första tjejen som skulle visa mej hur man gjorde stod och blåljög om att hon hade fixat det fast jag såg att hon tryckte på avbryt.. Och jag fick ett hysteriskt skratt anfall, jag kunde bara inte sluta skratta. Kön blev ännu längre och han skällde bara ännu mera och där satt jag och skrattade som en tok. Jag vet inte vad som flög i mej, haha... Vid fem fick jag äntligen gå hem och det var så efterlängtat.

Klantig som jag är hade jag tagit fel på dag, det var inte idag jag skulle iväg efter jobbet på ett ärende utan imorgon så jag åkte dit helt i onödan efter jobbet. Jaja, jag får fixa det imorgon istället då. Käkade när jag kom hem och sen somnade jag efter maten i vanlig ordning igen, jag är hopplös! Jag hoppas jag kan somna i någelunda tid ikväll ändå för annars blir jag sådär trött imorgon igen. Fixat hit och dit med massa papper under kvällen men nu är det klart och ska skickas in imorgon. Kan bli så stressad över alla papper som måste fixas med så det är skönt att ha gjort klart allting. Datorn har börjat krångla IGEN, när jag ska sätta på den så kan det ta en evighet ibland innan det funkar om det ens funkar ibland. Jag måste ta tag i det ocå och kolla upp det för såhär tänker jag inte ha det. Och jag måste prata med Sandra om min gamla dator oxå och kolla ifall jag kunde få hjälp med att få över mina bilder ifrån den till den nya, nu är det mycket att hålla reda på, haha! typiskt mej att samla allt på hög innan jag tar tag i det.

Vi går varandra på nerverna här hemma idag. Små bråkar och tjaffsar om precis allt och löjliga saker som är helt onödigt egentligen, men jag blir så trött på allt tjat och att hon ska lägga sej i precis allt, som hon inte har med att göra. Idag har jag drömt mej borta hela dagen, får jag ett av jobben som jag sökt som jag hoppas på att jag får ska jag hitta en lägenhet snarast. Jag vet exakt hur jag ska inreda den, in i minsta detalj.. Åååh vad jag längtar efter att få springa på IKEA, Indiska och alla andra inrednings butiker på kvällar och när man är ledig för att sen få åka hem och pyssla i mitt egna hem. 

 Nu ska jag hoppa in i duschen, se yaa !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0