take me away..

Ibland känner jag bara för att lösenordsskydda bloggen, få skriva av mej precis vad man egentligen tycker, tänker och känner. Släppa på spärren och slippa tänka på vad som är för privat och inte. Visst, jag skulle kunna öppna en till blogg som bara är till för dom närmaste och mej själv men jag vet inte. Trotts allt så trivs jag att skriva om min vardag, tankar och funderingar, mode här varje dag för er..

Kvällen har varit som dagen ungefär, jag är lätt irreterad och på dåligt humör. Känner mej lite nere, men jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är. Kanske är det de här kalla piss vädret vi har fått.. Eller är det någonting helt annat? Jag skulle så gärna vilja åka bort en vecka eller två till något soligt ställe och bara vara. Det mesta ser lika dant ut just nu, väldigt enformigt och jag blir så lätt uttråkad.. Känns som om att jag står och trampar på ett och samma ställe utan att någonting händer och jag kommer någonstans. 

Märker att jag tar ett steg tillbaka gentemot mina vänner, jag har inte samma energi just nu att hålla kontakten och höra av mej som ja brukar. Jag träffar dom inte lika ofta som jag brukar heller. En del förstår - en del gör det inte! Men jag är helt slut när jag kommer hem efter praktiken, att gå upp halv sju varje morgon tar kål på mej, jobba åtta timmar och sen alltid vara trevlig och glad på jobbet. Sen ligger inte pengarna på hög heller och träffar man en vän kanske man vill hitta på någonting även om det bara är att ta en fika eller äta en bit mat tillsammans.

Ska alldeles strax krypa ner i sängen med boken som sällskap en liten stund så jag kommer upp i morgon utan att försova mej. Dessvärre lyckades jag ju inte med det igår kväll utan fastnade i telefon ett bra tag, och sen på msn - men det var bara mysigt.. Men ikväll måste jag! Det är inte konstigt ifall jag går runt och är trött hela tiden, går och lägger mej vid två - tre dom flesta nätter, upp vid sju och sen sover jag någon timme efter jobbet så egentligen blir det ju inte många timmars sömn. Nää skärpning nu..


Åååh, det var inte många veckor sen jag bara kunde
gå i shorts, t-shirt och solglajjor på stan i sommarvärmen.
Ge mej den tillbaka, nuuu. Taack !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0