Ute i masmo !

Trött som vanligt mendet känns som om att det tillhör min vardag att gå runt halvseg och trött vid den här tidpunkten varje kväll. Eller vänta lite, varje dag kanske jag borde säga?! Det blev bara några få timmars sömn i natt pga av massa strul i telefon, men nu är allting löst och det känns super skönt. Idag har det inte hänt något speciellt på praktiken utan jag var där mellan 9 - 17 och det var som vanligt.. Nu känns det som om att man är inne i det och kan det! Fick i alla fall överraskade bra besked under dagen, men jag täntke hålla lite på det tills jag vet mera hur det blir och när det är bestämt! 

Efter praktiken tog jag en snabb sväng genom fältöversten men jag hittade ingenting alls som lockade att kolla på så jag sprang in  och sa hej till AC en snabbis.. Sitter just nu ute i masmo och spenderar kvällen här i trevligt sällskap. Har precis njutit under en dunder god middag som jag nästan rullade ifrån när jag var färdig. Det var lite plockmat med olika sorter så nu behöver jag inte äta på flera veckor igen. Kladdkakan står inne i ugnen och väntar på att bli klar, kan det blir bättre eller? Skulle ha klippt Rocky idag egenltigen men vi hoppade det och satte oss och pratade istället och bara var eftersom det var ett bra tag sen vi sågs nu, IGEN ! Det måste bli ordning på det här nu. Fniss..

Tiden går så fruktansvärt fort och imorgon är det redan onsdag och jag får reda på provsvaren ifrån när jag var och testade mej i torsdags. Den här gången har jag varit väldigt lugn, faktiskt inte tänkt på det överhuvudtaget utan blev lite halvt förvånad över att tiden gått så fort. Tidigar har jag alltid mått så fruktansvärt dåligt hela veckan man går runt och väntar på provsvaren, haft ångest, varit orolig och nojjat upp mej. Men nu känns allt bara coollugnt och bra! Troligtvis är det ingenting som alltid, men jag kollar helldre en gång för mycket istället för en gång för lite. Jag tycker det är viktigt att vara noga med det där och sköta det bra. 

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0