Riktigt galet trött...

Igår var det förfest hemma hos älsk.. Jag och Puff började började med lite vin ute på balkongen innan det rullade in mera folk. Det var trevligt och vi var väl där till runt 21 kanske innan vi drog vidare till någon annan hemmafest i Tumba. Till en början var det helt dött och vi frågade oss själva vafan vi dragit dit för men mot slutet blev det bättre drag och var helt okej. Dansade, pratade med folk och drack. Tog nattbussen hem, folket som var med hem till Puff igen käkade fyllekäk innan alla deckade i soffan och jag fick en godnatt puss och somnade gott. =) Det var länge sen jag var på en hemma fest, eller ja Cissi´s 19 års fest firade vi iofs hemma hos henne men förutom det har jag inte varit det på flera år. Att dessutom decka i en soffa med en filt gjorde att jag kände mej ung igen hahah, men det var mys! Det väcktes massa gamla minnen till liv ifrån mina yngre tonår. Jag som bara skulle stanna ett tag och ta det lugnt, jaa så blev det ju inte. Hursomhelst blev det en lyckad kväll med mysigt sällskap!

Hann sova lite mer än två timmar innan väckarklockan ringde och jag var tvungen att pallra mej upp för att åka till jobbet. Att jag hann i tid var ett stort under och att jag överlevt dagen var ett ännu större under. Men Sara jobbade och lättade upp den trötta dagen så det gjorde hela min dag och sen var det en annan tjej som jobbar extra där ibland idag som var hur gullig som helst och vi pratade en hel del. Jag satt mesta dels i kassan förutom en timme och gjorde så lite som möjligt förutom att ta betalt av kunderna. Ibland får man vara laat, sådesa!

Åkte direkt hem efter jobbet och käkade lite snabbt innan jag vinglade in till sängen av trötthet och somnade på 1 sekund. Jag var så trött att jag inte ens orkade röka en cigg efter maten, men mormor blev glad och tyckte att jag skulle vara så här trött oftare. Skulle egentligen ha blivit utgång ikväll med men jag bangade stenhårt. Så ikväll har det varit jätte lugnt istället, tog en dusch när ja vaknade och sen kröp jag ner i sängen igen med datorn, mobilen och min bok.. Jag tänker inte röra mej en milimeter här ifrån ikväll.

Min tripp till Uppsala imorgon kväll blev inställd så jag vet inte vad jag har för planer på kvällen efter jobbet. Jag ska försöka få tag på Adam imrogon i alla fall och höra om han har lust att hacka på till ett nytt ställe som öppnar på söndag kväll. Det var länge sen vi sågs nu eftersom vi båda haft mycket för oss sista tiden och jag saknar honom massa så det skulle passa perfekt med en utekväll på söndag tycker jag. Så ser du det här Adam innan jag hinner ringa dej så RING MEJ ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0