030509

Jag tänkte skriva ner lite ord om dagen. Jag mötte upp bästaste Sandra vid åhléns city så gick vi upp till vårat stammis stället längst uppe på åhléns och satte oss på uteserveringen. Killen i kassan börjar nog känna igen oss och i vanliga ordning var deras expressomaskin sönder så det blir inge latté för våran del utan kaffe.. Kaffe med glas! Han börjar lära sej nu och någon gång har han nog till och med tagit fram glas innan vi hunnit bett om det oxå. Så himla söt ! Det blev en mysig fika som alltid och vi hade mycket att prata om i vanlig ordning, tar det aldrig slut ?! haha nej jag tror inte det.. Skvallrade lite om gårdagen och sen blev det även lite djupare snack. Finns det någonting jag är riktigt tacksam för i livet så är det att ha Sandra i mitt liv, få ha den pelaren och kunna luta sej tillbaka på ibland och även få vara en pelare för. Som ni förstått har jag ingen vidare kontakt med min någon i min familj så den som är min familj är Sandra! Och det räcker gott och väl.. Efter fikan mötte vi upp hennes maamma och gick till kungshallarna för att käka innan dom skulle gå på bio och jag röra mej hemåt. Det var mycket trevligt och jag åt en natcho talrik med gräddfil.

Slängde in yttligare lite tvätt nu när jag kom hem som jag ska hänga om en stund, måste leta reda på mina svarta kostym byxor ikväll oxå för jag har fått för mej att jag ska ha dom imorgon på praktiken. Ska fixa och dona lite här hemma, söka lite jobb och sen krypa ner i sängen med en bok. Roligare än så blir det inte men huvudvärken och illamåendet sitter kvar efter nattens festande och jag är galet trött så det är lika bra.



Min första tanke igår med att dra till Libra var hämnd. Man ljuger inte och fuckar med mej ostraffat så jag ville fucka tillbaka och det hade jag lätt kunnat göra. Jag hade både kunnat gjort och sagt en hel del som hade fått onda konsekvenser för en viss person men mitt förnuftiga och mogna jag klev fram i sista sekunden och jag bestämde mej för att inte ställa till med någonting stort som kunde förstöra för mycket utan tog det med personen i fråga själv istället. Det svider lite över vad han har gjort och visst kan jag fortfarande inte veta till 100 % vems historia som stämmer, men min magkänsla säger att den karl har något fuffens för sej och att allt inte riktigt är saning. Antingen ljuger han för mej eller för personen som jag fått höra allting ifrån och då är det ändå en lögn till någon utav oss och en sån person vill jag inte ha i mitt liv. Smuts är var det är, usch. Dessutom har han gjort sina tabbar som jag inte helt och hållet kan släppa. Jag är glad att det inte hann bli mera än vad det var, vi hade roligt tillsammans och hängde ett tag, men mer än så blir det inte.. Nu är det fernito !

Jag helgonförklarar mej absolut inte för jag har oxå sårat. Två killar som jag fortfarande kan ångrar mej oerhört mycket över att jag gjorde det med men jag kunde inte leva i en lögn och tvinga fram känslor som jag inte hade. Jag försökte, men det kom inga och därför funkade det inte. Visst hade jag kanske kunnat sagt och gjort allting på ett annorlunda sätt men där och då blev det så. Annars har jag alltid kört på rent spel när jag träffat någon men jag blir bara så trött på att åka på all nitlotter på snubbar man träffar. Det finns alltid något fel och jag vet inte om jag tycker att jag har så höga krav, förutom att dom ska vara långa.. (skämtosido) Nej men dom ska visa respekt och kunna prata ! Det är två jätteviktiga grejer för mej. Jag är trött på all drama, allt fulspel, alla intriger och skitsaker som ställer till det hela tiden. Nää nu tar jag ut semester med allt som har med killar att göra ett bra tag framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0