Igår och idag..

Morgonen började med att ta tag i alla viktiga samtal att ringa och alla papper som måste kollas igenom nu när jag varit borta ifrån Sverige. Absolut inte bland det roligaste att göra men skönt att stöka undan med allt på förmiddagen så man är fri på eftermiddagarna och kan hitta på roliga saker. Myste med allihopa hemma Masmo ett tag  innan jag åkte in till stan och träffade Lina. Hade ett möte att springa på och det kändes nog okej. Jag ska nämligen börja prata med någon och fått en till tid inbokad och det känns faktiskt ganska okej. Vi får se hur det går men ger jag det lite tid kan det nog blir bra.

Åkte ut till Sandra´s jobb efter och träffade henne där! Vi rörde strax därefter på oss in till stan efter att kollat i några enstaka affärer och käkade middag tillsammans. Wokhouse vid centralen fick bli kvällens matställe. Alltid lika god mat och trevligtställe så det blev en bra kväll. När jag skulle åka hem hörde Tobbe av sej så hans tåg hade blivit inställt från flygplatsen så några timmar efteråt fanns en ersättningsbuss som skulle ta dom till Sthlms Centralen. Han skulle precis komma in när jag sagt hejdå till Sandra så vi träffades en liten stund och sa hej. Jag såg till att han hamnade på tåget, sa hejdå och hann precis med näst sista tunnelbanan hem och kröp ner i sängen med rockybäääbbis.



Vid halv åtta i morse kom min lill pojken in och tände lampan och skrek DAANIEL !! Det är svårt att bli arg på dom små liven när dom bara ivriga och vill att man ska komma upp. Försökte locka med att läsa en bok i sängen men det var inte så populärt så ja masade upp mej och satt i soffan med William i knät. Klädde på honom framför tv:n och sen tog pappa honom till dagis. Skitunge som han är men ack så underbar. Suttit och prata med Lena och hjälpt henne med tvätten nu på förmiddagen. Ska strax hoppa in i duschen och göra mej i ordning, klockan ett ska jag träffa Sannah så ska hon följa med mej till arbetsförmedlingen. Blir säkert lite skvaller och en fika efteråt =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0