230909

Jag sitter återigen hemma hos Doni vid hans köksbord och dricker en kopp té & röker mina cigg, alldeles för många - min hals gör ont. Vi sitter och pratar om allt möjligt som vanligt.. Jag är så jävla nere ikväll, det är inte alltid så lätt att vara på topp och kriga för fullt hela tiden. Den vanlig oron över pengar, jobb & boende m.m ställer till det. Nu ser det ut som om att Doni kommer flytta ifrån sthlm oxå och det känns förjävligt tråkigt. Jag vill inte att han ska flytta ! Jag trivs i hans sällskap, tycker om våra sena kvällar tillsammans och vår sjuka humor. Han är en sån fin vän. Jag passar på att hinna umgås så mycket jag bara kan med honom nu innan han ska åka iväg om vi inte kommer på en jävlig snabb lösning som gör att han kan stanna kvar.


Hursomhelst, jag har fått allting gjort idag jag skulle göra.. Var hemma en snabbis och käkade sen, duchade och hämtade lite kläder och efter det var vi iväg till nacka forum en sväng. Nu ska jag slänga mej i soffan och  kolla på Livvakterna på SVT play.


Jag fick höra bakom min rygg att jag skiter i mina andra vänner och jag vill bara säga att så är det inte! Jag vet att jag har umgåts mycket med Mr D den här veckan och det blir väl lätt så när dom flesta av mina vänner har jobb eller skola att gå till men jag pratar i telefon med mina andra vänner oftast varje dag och bara för att man inte umgås på några dagar betyder det inte att man skiter i dom eller bytt ut dom! Så släpp det, jag älskar mina nära & kära och jag vet exakt vart jag har dom och dom vet vart dom har mej. Känns tråkigt att man måste förklara och försvara sej..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0