Hemma.

Gokväll!

Det har varit en bra dag, jag har känt mej mycket mer uppåt och mötet inne i stan gick bra, tror jag... Skulle egentligen träffat upp en vän efter men jag ställde in och åkte hem på en gång och stoppade magen full med mat. Tog en lång dusch, gosade med katten och fixat lite bland kläderna. (Det ser ut som ett helvete här hemma.) Tog en kvällpromenad ner till solariumet och låg där i tjugominuter, men det kändes som bara någon minut.. Jag måste ha slockat så fort jag la mej ner och vaknade av att det var lite kallt, haha.. Nu har man bättrat på resterna ifrån portugal iallafall, känns så tråkigt att färgen försvinner så fort.

Var egenltigen lite sugen på att gå ut ikväll men jag har varken råd eller ork till det. Och jag vet inte heller om det är någon höjdare att gå ut på en torsdag så jag sparar dom pengarna och utgången till ett bättre tillfälle.

Hela min kropp skriker SÖÖÖÖÖÖÖMN just nu för jag är så trött så jag knappt orkar hålla ögonen eller huvudet uppe. Som sagt så har det blivit alldeles för sena kvällar och för lite sömn sista tiden så nu tänker jag lyssna på kroppen och ta en tidig kväll. Ska dricka en kopp té för halsen och sen krypa ner i sängen och sova... Ska inte iväg för ens halv två imorgon så jag tänker ta en lååååång sovmorgon oxå så förhoppnignsvis känner jag mej lite mera utvillad.



Godnatt sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

så mycket lyssnade man på storkusin "ge fan i att sola iaf!" skitunge

2009-09-25 @ 21:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0