Fika maraton..

Mötet med Marianne gick kanon..Vi möttes upp i slussen och tog en fika på ett mysigt café i närheten. Vi pratade om sommaren som varit och sen om framtiden som kommer - var skönt att träffa om Marianne och få lite kloka tips & råd..

Efter mötet träffade jag Jessika inne i stan på fika nummer två.. Vi satt och pratade en hel del eftersom det var ett tag sen vi sågs och tog en snabb runda på stan efteråt, Hannes kom och joinade oss ett tag så vi stod och pratade en sväng med honom och köpte en glas... Min söta blonda lilla pojke gav mej en rejäl chock, han hade nämligen färgat håret till brunt och jag visste ingenting så jag höll knappt på att känna igen honom först när vi träffades. Men det var jättefint och det passade honom perfekt, bara lite ovant nu i början.  Vi sa hejdå till Jessika och istället mötte upp Sannah, stod och pratade allihopa en sväng innan Hannes var tvungen att dra vidare.. Sannah och jag tog en runda på stan - kollade i lite affärer, fixade med lite ärenden, skvallrade som vanligt och sen satte vi oss och tog en fika uppe på åhlens, fika nummer 3. haha

Jag har hunnit träffa många av mina kära idag och det har varit en toppen dag. Så skönt med såna här dagarna när allt bara flyter på och man bara umgås med sina vänner och inte gör något speciellt. Var hem en sväng och käkade, bytte kläder och nu har jag precis kommit hem till Doni... weeii..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0