Idag får min jättestora, nya och mysiga halsduk hålla mej varm!

Morgonens pappersarbete och telefonsamtal har har gått problem fritt och imorgon ska jag bara få lite hjälp innan jag måste lägga allting på brevlådan. Det är ett helvete att bli av med sina tillbehörigheter och höra av sej till försäkringsbolaget, polisen osv. Måste leta reda på alla kvitton och skriva en redogörelse för vad som hänt! Well, nu är det gjort och återigen dags för att vänta.. Tänk vad mycket man väntar här i livet egentligen..

Egentligen hade jag verkligen behövt städa och tvätta idag men eftersom jag inte alls känner mej kry får jag ta det när jag mår lite bättre. Hoppas bara jag lyckas rota fram något acceptabelt att slänga på mej ikväll för just nu ligger det mesta av kläderna utspritt över hela golvet i mitt rum smutsiga. Jag ska alldeles strax röra mej mot bussen och åka iväg på en interjuv för ett jobb. Det tar så fruktansvärt mycket på krafterna att springa på dom en efter och "sälja" ut sej själv för att vinna ett intresse. Nu har jag lärt mej att det bara är att vara sej själv som gäller, det kommer man längst på men trotts det tar det ändå på krafterna... Ofattbart mycket. 

Jag hinner hem en snabbis efter interjuven för att piffa till mej och byta om innan det är dags för att middag inne i stan. En uteservering är helt uteslutet ikväll utan jag hoppas vi hittar ett litet mysigt ställe med god mat som kvällen kan spenderas på. Det är hög mysfaktor på mej just nu och jag tillbringar helldre min tid med goda vänners sällskap över en god bit mat och ett glas vin än att röjja loss på en natt club. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0