Nattiinatt..

Jag var bara hem en snabbis och lämnade väskan och bytta om innan jag åkte tillbaka in till stan och träffade min gullesnutt Sannah. Vi satte oss på café 60 i vanlig ordning och pratade om allt som hänt den senaste veckan och massa annat. Det var en lättnad att stå och krama om henne igen och få se henne! Gahh, vissa av mina nära & kära har jag verkligen saknat ofattbart mycket. Det blev en snabbis den här gången för jag var så sjukt trött efter flygresan hem och det var ganska så kyligt utomhus dessutom. Det var bara ett dygn sen jag fick gå i shorts och bar överkropp och nu måste man pälsa på sej med både tjocktröja och höstjacka... Jaja, det är i alla fall hur underbart som helst att vara hemma igen till alla fina nära & kära! Borta bra men hemma bäst.

Jag har tittat på dom två ansvnitt av andra avenyn som jag missat när jag varit borta och socialiserat mej lite på msn. Nu tänkte jag krypa ner i sängen under täcket och somna till den danske polisserien Livvakterna.

Imorgon har jag några samtal att ringa och lite pappers arbete att ta hand om och sen ska jag hem till min älskade Hannes och äta lunch. Iiih, ska bli så mysigt att krama sönder honom och berätta om veckan i portugal.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0