Söndag - Tyskland!

Åååh jag är helt förälskad i den här staden. Allting är så himla vackert och mysigt och folket är så himla snälla och trevliga. Idag är det söndag och eftersom det är en katolsk stad så är allting stängt förutom caférna..

Jag började dagen med en liten sovmorgon och efter det åkte jag in till stan. Vi träffade upp lite vänner till Tobbe på ett café och köpte med oss en take away latté och gick till deras så kallade pluggpark. För att vara höst så har det varit toppenväder. Klarblå himmel med skinande sol, det har säkert varit uppåt 20-25 grader varmt. När magarna kurrade tog vi en promenad genom stan och tittade på massa mysiga ställen och sen hamnade vi på subway och köpte med oss mat och hamnade sen i pluggparken hos dom svenska studenterna igen. Vi var där några timmar, skrattade & pratade och hade det jättetrevligt innan det var dags att ta spårvagnen hem. Förstår ni, spårvagn... Jag är helt kär i staden. Spårvagn är hur mysigt som helst att åka, verkligen lite Göteborgskänsla över det hela.

Jag och Tobbe delade på en flaska rosévin ute på balkongen och satt och pratade en lång stund innan några av dom svenska studenterna tittade förbi igen. Det blev lite fest på balkongen med vin och många glada skratt, mycket trevligt.

Nu har jag och Tobbe precis ätit en jättegod middag som han tilllagat och ska strax krypa ner i sängen. Han ska upp till skolan imorgon och jag tänkte sova medans han är i skolan.































Kommentarer
Postat av: jessica

ohh vad roligt att få höra att du har det roligt. jätte vacker stad. vill också ha lite värme och sol. massor av pussar och kramar.

2009-09-27 @ 23:02:14
Postat av: Doni

Heeeeeeeeeeeeeej!!

men shit vad kul att höra att du haft det så bra !! :D..

kom igår kväll... men sheeet asså sånna problem jag fick på flygplatsen.. värsta kontrollen på MIG!! a för jag ser då ut å va en pundar smugglare .. ahhahaha

ne jag hade inte sovit ett skit det var nog därför.. men nu e jag äntligen här, han e jättemysig.. igår var jag alltför sliten att ens gå ut. så jag bad han beställa mat hem.. så vi åt här å myste.. sen kolla vi på film.. å jag decka i hans famn .. hihi .. I miss u.. å du åker imorgon :/..

aja.. jag hoppas du fick ut nått av resan och kom ihåg att jag saknar dig massor redan.. BOOOOOOZZ!!!

2009-09-28 @ 15:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0