Trots hårda ord och tuffs "smällar" kommer vi nog håla ihop i eviheter till.

Det blev ingen hemma kväll för mej utan när jag sökt alla dom jobb som ligger ut för idag hakade jag upp med en vän till mej som har körtkort. Vi tog hans bil och bara körde omkring, lyssnade på högmusik och jag fick chans till att prata av mej lite. Det var verkligen jättemysigt och jag tycker det är så avkopplande att sitta i en bil sent på kvällen/natten, se gatlycktorna lysa, åka fort på vägen och nynna med till musiken - avbrotten från den mysiga filuren som berättar om nästa låt eller har en diskution i full gång när folk kan ringa in och delta. Alltid älskat den känslan och kommer nog alltid göra det oxå, det är nog en av dom största anledningarna till att jag vill ta körkort i framtiden. Att få känna den friheten att bara kunna sticka iväg med bilen när man vill.

Det har varit en extremt känsloladdad kväll - Min fina vän Sannah som jag inte haft kontakt med på flera månader av olika anledningar och jag började först prata på fejjan och sen på msn innan jag ringde upp henne på telefon nu ikväll. Många minnen som kom på tal från en galen tid, vi pratade om älskade Robin, skrattade och pratade om mycket annat skoj. Jag har ofta tänkt på henne och undrat hur hon har det och vad hon gör så nu när våra vägar mötts igen känns det väldigt roligt och skönt att få höra om allting. Det var en svår tid vi båda gick igenom där och då och allt blev så fel och dumt från första början men nu är det att blicka framåt som gäller för oss båda så jag är oerhört glad att få ha henne tillbaka i mitt liv igen. Tänk.. För exakt ett år sen spenderade jag nästan hela september tillsammans med henne. Jag bodde hemma hos henne och vi hade många fikanätter när vi gjorde våran egen latté och satt och pratade hela nätterna eller tittade på film..  Hennes pappa fick köpa hem ny mjölk varje dag för att vi nästan druckit upp allting på natten. Vi gick inte och la oss för ens tidigt på morgonen och gick upp sent på eftermiddagen, man hade alltid någon att krypa ner i sängen tillsammans med och ligga & prata med tills man somnade mitt i en mening. Det finns hur många roliga och glada minnen ifrån september månad 08 med Sannah som jag bara kan ligga och skratta åt nu, alla fina dagar ligger mej varmt om hjärtat.

Mina ögon svider och börjar svika mej nu så det är dags att skutta i säng och sova. Jag är så trött ikväll så det lär nog inte dröja många sekunder innan jag sover djupt. Imorgon har jag en fullspäckad dag med roliga saker, men vi hörs innan jag sticker iväg.

Nattiinatt.



Sannah och jag påväg till hemma fest i Bromma, september 08


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0