Ut med det gamla och in med det nya.

Godmorgon!

Vilket klantarsel jag är.. Igår när jag satt och höll på med bloggen raderade jag min "test" blogg för att jag tyckte det var onödigt att ha den kvar, men det jag inte visste var att min design låg sparad på där. Så därför ser bloggen ut som den gör nu, alldeles vit! Men jag hoppas att det kan lösas under kvällen.

Jag jobbade några timmar igår på kvällen och var iväg med min lilla kille på hans fotbollsträning. Det var svinkallt utomhus och blåste hur mycket som helst medans jag stod stilla och tittade på i över 1,5 timme. Tack gode gud att jag satte på mej vinterjackan innan jag drog hemifrån för annars vet jag inte vart jag tagit väg. När jag slutade jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Sandra så promenerade vi till wok house och käkade en sen middag innan vi åkte hem. Skönt med vardagslyx ibland och bara slippa laga middag och istället äta ute.  

När man drömmer om att man tappar sina tänder så behövs det tydligen en förändring berättade Sandra för mej och det har jag gjort nu några gånger dom senaste veckorna. Jag vet en del förändringsar som behöver ske och jag jobbar stenhårt på det. Vad mer kan det vara?

I natt bestämde jag mej för att göra en ny msn och göra den lite mera privat. Jag har rensat ut över halva min gamla msn lista och bara lagt till dom jag vill ha på den nya. Och i förgårr bytte jag ut all min musik på mobilen och la in massa nya låtar. Det är små förändringar, men det kanske gör mycket i längden? Vi får väl se om jag slutar drömma om mina tänder nu, haha.

Som ni ser har jag kommit igång med mobilbloggningen och eftersom jag skickar gratis sms kommer bloggen nog uppdateras ifrån mobilen nu när sommaren är framme. För vem vill sitta inne då?

Ser att klockan springer iväg och jag sitter fortfarande här i min sovtröja. Jag måste sätta lite fart och leta fram kläder att slänga på mej och hinna ta en kaffe innan jag måste rusa iväg till bussen. Har ett möte idag på sunan på eftermiddagen och ikväll jobbar jag igen.

Ha en fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0