Patricia

Mina fingrar vill inte riktigt samarbeta med mej just nu så vi får se hur det hela slutar.

Så var det redan måndag och helgen var över för den här veckan. Vad hände liksom? Det kändes som om att det nyss var fredag. En sak som är säker iallafall, jag har en hel helgs sovande att ta igen och det känns nu vill jag lova. Gaahh! Dessutom har kukvädret kommit tillbaka, vafan hände med våren och solen som kom? Nä istället är det snö och slask idag. Suck... Ännu en till anledning till att inte bege sej utanför dörren idag.

Jag vet inte riktigt vad som hände igår men drinkarna och shotsen bara rann ner i mej igår. Det var ex:ens paradis och jag träffade på hälften utav "alla" mina igår på Patricia. Det finns val tidigare i livet som jag gjort och aldrig ens kommer försöka förstå mej på eller står bakom idag. Tiden känns så långt borta och jag vill inte ens vara i närheten och tänka på det för det är så långt ifrån jag som det kan komma nu. Kände mej bara allmänt sunkig och grinig halva kvällen men Damien fick igång mej och vi körde all in och hade skitkul sista timmarna på båten. Träffade min fina Adam och kramade på honom innan vi sprang ifrån varandra där i dimman. Det var proppat med folk och hade jag haft ett badkar hade jag tamifan badat i min egna svett. Helt galet!

Något jag insåg under kvällen är varför alla jävla bögar super som svin, inklusive jag. Men man orkar inte vistas med alla äckliga gubbar som ska vara där och taffsa och äckla sej utan att vara rejält packad. Jag vill inte ens tänka på hur jag skulle reagera om hälften utav alla gubbar som kommer fram till mej på fyllan skulle göra det ifall jag var nykter. Det sista jag gjorde innan vi drog var att springa in och kissa och självklart fick jag ett sista desperat raggförsök som inte riktigt visste vad som var hans eller mitt, men där gick idioten på en riktig nitlot.. INGEN kommer och stoppar ner handen innan för mina byxor och speciellt inte någon som skulle kunna vara min pappa eller farfar..

Det där med att båten har öppet till fem är ju en hitt, haha. Jag har en sönder skriken & rökt hals, mitt huvud bultar och mina fötter gör så förbannat ont så jag haltade hem nästan. Jag har flyttat fram väckarklockan några timmar så jag tar eftermiddagen till alla måsten för nu måste jag prioretera sömnen och sova innan jag ramlar ihop i en hög på golvet..

Trotts allt hade jag en jävligt grym kväll, thanks dude!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0