Kan inte sova.

Det här är en sån här natt då jag verkligen inte kan sova. Utan istället ligger och virdet och vänder på mej. Tittar på klockan, blir ännu mera stressad över att jag veta att jag måste upp om några få timmar. Försöker sova, men det går inte. Varför? Det vet jag inte.. Egentligen finns det ingenting alls som tar upp mina tankar utan jag är bara extremt trött. Slutkörd. Jag längtar så mycket tills på måndag klockan 15.00 då jag får semester. Lite över en vecka och det känns som värsta lyxen. På onsdag åker jag bort. Till underbara människor, vila, stunder på stan, god mat och mycket mera. Det är nog det som får mej att orka nu dom sista dagarna när jag vet vad som väntar.

Lina var söt och följde med mej för att köpa en ny mobil idag. Skaffat ett toppen bra abbonemang och bytt nummer, wiho. Efter det satte vi oss på café 60, drack en latté och käkade en sen middag. Snackade skit och skrattade. Hur underbart som helst. Tiden gick snabbt och efter några timmar var det dags för oss att röra oss hem åt varsitt håll. Fick ett erbjudande om att joina några vänner på ett glas vin under kvällen men avböjde det ganska så snabbt, visst hade det varit trevligt men jag orkade faktiskt inte. Jag hamnade sittandes med mobilen hemma och pillade på den istället, fixade alla inställningar, la in gamla foton, musik, fixade alla kontakter osv. Skickat ut ett sms till alla med det nya nummret men har just du missat det så släng iväg ett mail på facebook eller en kommentar här så fixar vi det. Måste dock komma ihåg att lämna ut nya nummret på jobbet imorgon.

Jag har en stor dag som väntar mej när jag klivit upp som jag väntat på hela sommaren. Det är nämligen så att jag ska träffa butikschefen på min praktikplats under september månad för att få schema och prata igenom allting. Nervöst? Näe, faktiskt inte.. Inte just nu iallafall. Jag ska gå dit och visa vem jag är och jag tror faktiskt att jag både har en stor chans och kan komma långt. Efter det åker jag direkt till jobbet och är där ända tills på torsdag.

Nu måste måste måste jag försöka somna... Annars kommer jag vara ett vandrande lik hela dagen imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0