Dumma hosta.

Näsan rinner, nysser som aldrig förr, huvudvärk och jag har legat och hostat mej igenom HELA natten. Fan.. Har inte sovit en blund pga den här jävla hostan! Så fort jag varit nära på att somna har jag fått en ny hostatack. Stunder som dessa undrar man ju verkligen hur dum i huvudet man är egentligen som röker dom där x antal ciggen varje dag. Hur dum får man bli?!?! Så fort jag blir lite förkyld kommer alltid hostan med på köpet och den är inte att leka med. Måste boka en tid hos husläkaren så jag kan få min hostmedicin utskriven för jag har massa jobb framför mej som jag inte kommer kunna sjukskriva mej ifrån för en jävla förkylning och jag kommer bli galen om jag inte får sova. Nätterna är oftast värst så jag hoppas på att jag mår lite bättre under dagen. Oftast efter en dusch brukar det kännas mycket bättre och lika så den här gången med.

Idag är det bara fem timmars jobb mitt på dagen ute i Huddinge och sen ska jag iväg på direkten efteråt. Får se hur mycket jag orkar med nu bara. Senare mot kvällen ska jag hem till en vän där vi ska laga middag och dricka vin men som det känns nu får jag nog skita i vinet och bara njuta av en godbit mat istället och trevligt sällskap. Jag har tagit två alvedon och hoppas att det här skiten går över snart för jag har inte tid med att bli mera sjuk och speciellt inte nu.

På fredag är det inte jobb förens klockan 21 så jag får nog ta den dagen till att bara vila upp mej. Det blev ju inte så mycket av den där vilan igår, så typiskt mej. Och idag hinner jag helt enkelt inte.

Nu har jag hämtat upp all ren tvätt, duschat klart, klätt på mej...  Jaa ni vet, allt det gamla vanliga. Men jag set på klockan att det börjar bli lite bråttom och att jag måste springa iväg till tunnelbanan så jag inte kommer sent. Kameran är fortfarande trasiga så därav är det inga bilder i bloggen för tillfället och min mobil kamera suger hästpung. Tur att mobilen duger till annat och det är där ni hittar mej under dagen och kvällen, via mobilen alltså.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0