Full fart.

Efter en sen lunch och en promenad på söder med Hannes idag åkte vi in mot city för att leta efter skor och kläder till mej. Det gick väl sisådär och det ända jag hittade var en flanell skjorta på topman och skorna inne på Din Sko. Skorna får vänta och någon skjorta var ju inte det jag var på jakt efter! Hmpf.. Sista tiden jag gått i affärer har jag inte hittat någonting och har jag gjort det så passar inte storlekarna. Jag bävar bara för att ge mej ut på jakt efter nya jeans för det kommer bli ett helvete som alltid. Det var skönt att få lite tid för varandra och faktiskt verkligen hinna och umgås, jag minns bara förra sommaren när vi träffades flera gånger i veckan. Självklart förändras tiderna och man blir äldre och sitt egna men jag kan inte rå för att ja saknar den sommaren på ett sätt.

Folk var som galna på stan idag och var överallt. Man fick puttas och trängas för att komma fram. Efter några timmar gav vi upp och åkte hem på varsitt håll och jag var fanimej helt jävla slut efter några timmar på stan.

Pga av allt mitt jobb den här sommaren har jag knappt haft någon tid för att träffa mina vänner och när jag väl har varit ledig har jag varit tvungen att sova och kanske bara träffa dom en snabbis innan eller efter att jag börjat så jag ska se till att det kommer bli en stor förändring till hösten. Det kommer bli ett par hektiska och intensiva veckor nu under september men sen vägrar jag att ha det såhär för då kommer jag gå under. Dom har redan försökt ringa in mej flera gånger under min semester och senast nu i morse bara men jag håller stenhårt på mina sista semesterdagar nu..

Jag har fått något ryck här hemma nu och är på värsta fixar humöret. Dragit en snabbdamsugare över rummet och plockat fram mina pärmar och alla papper som ska sorteras in samtidigt som jag håller på nere i tvättstugan och tvättar upp alla kläder, sängkläder och handdukar.

Jag måste dock göra en paus nu för att äta lite.. Det blev inte mera avancerat än panpizza i micron idag =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0