Gott nytt år!

Sanna och jag käkade en mysig lunch nere i Sickla och till min förtjusning fick jag suchi idag, vi satt kvar och pratade ett bra tag och sen kollade vi runt en vända i lite olika butiker men tröttnade snabbt efter att jag hämtat ut mina saker på apoteket. Hon var tvungen att röra på sej hemåt och göra sej i ordning för kvällen och jag knallade hem till mej. Imorgon börjar jag med min antibiotika kräm så jag passade på att smörja in mej med brun utan sol och knallade ner till solariumet och la mej där tjugo minuter och drömde mej bort att jag var utomlands i värmen.. Men kom snabbt tillbaka till verkligheten när tiden var ute och jag var tvungen att knalla hem i kylan igen.

Har käkat rester från igår till middag och tagit en dusch nu. Tänkte försöka sova 1,5 timme och sen är det dags för mej att bege mej mot jobbet.

Jag hoppas att ni alla får en fantastikt fin kväll och spenderar den på bästa sätt i fina vänners sällskap. Och att ni pussar på den ni tycker riktigt mycket om vid 00 - slaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0