Onsdag.

Nyss hemkommen efter några timmars arbete som gick fort som tusan och en trevlig middag med Sandra. Det var skönt att släppa allting för en sekund och bara prata om allt och inget över en god bit mat. Min fina vackra Sandra.. Det kändes så konstigt att säga hejdå på centralen och åka hem på varsitt håll, för ett par dagar sedan hade vi åkt hem tillsammans till oss liksom.

Jobbet ringer som galningar och försöker få in mej varenda dag nu men jag har faktiskt lärt mej att säga nej till ett av ställena för jag orkar inte jobba dubbelt upp med heldagar varje dag. Nästa vecka har jag fått alla dagar inbokad med nästan bara heldagar så det blir fullt upp kan jag lova. Ledig lördag och sen går jag på fyra nätter i rad med skola på dagarna. Man lär nog känna att man lever iallafall...

Imorgon är jag ledig och jag tänker inte gör ett jävla skit. Ligga i min stoooora sköna säng och bara ta det lugnt. Förhoppningsvis har några av mina packet kommit så jag kan gå ner och hämta dom. Mera skoooor och kanske mina tv serier ja beställt. 

Ögonlocken känns tunga och ja ska ta en dusch efter att ha jobbat. Känner mej lagom äcklig just nu.    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0