Fredags mys.

God kväll på er!

Jag ligger nerbäddad i sängen och myser med mej själv framför film med godis och chips. Liknar mina senaste kvällar den här veckan förutom allt det goda men jag känner verkligen att jag behöver det just nu. Det är alldeles för mycket runt omkring och jag behöver min egna tid. Mobilen plingar till då & då av fina sms som gör mej glad oxå. Ja lovar att det kommer bli bättre och fartfylda & gamla vanliga Daniel snart är tillbaka.. Men tills dess låter jag mej själv ha den här tiden nu. Och ni som klagar om att jag inte gör någonting eller bara umgås med Hannes osv, det finns så mycket i mitt liv som ni inte har en aning om och som inte skrivs om här i bloggen så håll bara käft! =)

Sandra ringde mej under tiden jag var på jobbet och ville gå ut och käka en bit mat nu när det är fredag och pengarna kommit in på kontot så direkt efter jobbet mötte jag upp henne inne i stan. Vi gick till K 15 där jag åt en riktigt god pasta med biff och vitlök. Nu när vi bor tillsammans umgås vi ju varje dag på ett annat sätt och det var länge sen vi hittade på någonting så det var riktigt mysigt och ett väldigt bra förslag av henne.

I taket lyser stjärnorna var den första filmen jag precis kollat klart på och ska strax sätta på den andra filmen, Downloading Nancy. Jag läste boken I taket lyser stjärnorna för herrans massa år sedan och kunde därför inte låta bli att hyra filmen oxå. Som vanligt är boken alltid mycket bättre men det var en fin film även om den var väldigt sorglig. Kan inte låta bli att tänka på en gamal vän som förlorade sin mamma i cancer när hon var drygt 10 år. Livet kan vara så ofattbart elak och orättvist för vissa.

Jag skjuter upp mitt nummer byte tills imorgon istället så det är därför ingen har fått något sms. Klockan blev alldeles för mycket när jag kom hem och jag orkade inte riktigt ta tag i det.

Nu tänkte jag springa ut på balkongen och sen fortsätta min kväll framför tv:n.


love,

Daniel

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du mår bra av att umgås med Hannes så är det det du ska göra och det vet du bäst själv.Bra att du inte lämnar ut dig helt med allt på bloggen finns säkert en del som skulle vända det emot dig.ta hand om dig.

2010-02-27 @ 08:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0