Fredags mys!

Åkte in till stan och mötte upp Hannes som vi hade bestämt och hade några härliga timmar som vanligt. Gick runt på stan och kollade i butiker eftersom jag var på jakt efter två t-shirtar jag sett och ett par chinos. Tyvärr hade inte t-shirtarna kommit ut i butik ännu så dom beställde jag på nätet när jag kom hem istället, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge - eller ?? Brukar oftast alltid bli för länge. haha.  Någon lycka med chinosarna blev det inte heller, hittade ett par som jag gillade men dom var alldeles för stora för mej. Vill hitta liknande dom ja köpte förra året och hade på pride, dem var helt underbara. Blev ändå en t-shirt rikare från topman som jag fastnade för direkt, tajt med djup v-ringning i gråbrunt.. Fanns även en likadan i vitt men inte min storlek kvar så jag måste springa in där nästa vecka och hålla koll. Jag bara älskar topmans t-shirtar och jag har hört lite skvaller om att det kommer komma många godbitar inför våren & sommaren nu. Hur är det med er när ni shoppar nu - gör ni er redo för våren/sommaren och köper upp er till det eller kör ni fortfarande på lite kallare vinter kläder?

Mötte upp Albin en snabbis och fick tillbaka lite saker han lånat inför finest festen och sen gick jag och babe och tog en fika. Ingen av oss var väl på tipptopp till 100% så det blev lite skitsnack och en latté innan vi bestämde oss för att åka hem. Tog en vända förbi affären och sen var det bara hem för att tvätta.. Jippi, eller not..

Jag och Sandra käkade en sen middag framför filmen Fröken Sverige, sist jag såg den kollade jag bara med ena ögat och jag kan väl inte påstå att jag missade särsillt mycket. Den hade väl sina stunder då man skrattade lite men annars var den rätt B. Precis hängt upp tvätten och jag hörde från köket nu att grädden blev vispad så nu blir det kladdkaka för fulla muggar, jummie.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0