Måndag

nejnejnej!! Jag har ingen tid till det här nu. Efter många försök att komma upp ur sängen och lika många knapp tryck på snooz-knappen på mobilalarmet sitter jag äntligen uppe och är vaken nu. MEN... Jag börjar nog bli sjuk. Halsen känns tjock och gör ont, näsan snorar och en lätt huvudvärk. Vet ioförsej inte om huvudvärken kommit pga av sömnbristen inatt.

Har plockat med mej datorn till köksbordet och tagit fram alla jobbpapper som jag sitter och läser igenom och skriver på just nu. Alla papper är kaos och jag måste sätta mej ner och få ordning på det och sortera in i olika pärmar för det här går inte, jag har salmat på mej allting huller om buller och bara lagt det på hög. Magnus Weideskog gör mej sällskap med sin musik och en kopp té. Brr, det är så kallt idag och jag frryser så mycket! Börjar inte jobbat förens klockan 16.30 så jag har några fler timmar på mej här hemma att fixa & trixa innan jag måste sticka iväg.

Försöker även planera jobbdagarna den här veckan eftersom jag fick ett möte inbokat imorgon jag måste gå på, men jag tror jag hittat en lösning och ska ringa till den pojkens mamma och se om det fungerar för dom. Jag hoppas verkligen det för annars vet jag inte hur det ska lösas, skulle vilja slippa jobba i helgen faktiskt för då har jag lite annat på gång. Hunnit gå igenom båda mina mail inboxar och skrivit några mail, bland annat till arbetsförmedlingen så nu hoppas jag att få hjälp med några frågor.

Sitter inne på skatteverkets hemsida och ska leta upp skattsedeln och tyddligen skicka in till jobbet. Jag hajjar absolut ingenting av det här och känner mej alldeles grön. Måste även ta reda på hur mycket skatt min arbetsgivare ska dra ifrån lönen. bla bla bla, det är inte alltid kul att vara vuxen. Allt sånt här har gett automatiskt på mina tidigare jobb. Suck..

Nu måste jag fortsätta här innan jag hoppar in i duschen,
somnar jag inte på en gång när jag kommer hem hörs vi då!

love,

daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0