it´s takes two for tango

Å det har inte samma charm att raggla hem klockan fem
det är inte lika inspirerat nu som 1995, om du minns?

Sånt är livet nu! Förlåt om jag är bitter å synisk men du vet hur det kan va!
Jag vill ha det som du, fast jag vet att du tänker likadant ibland och vill
ha det som jag
Ja, det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver
å nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver!

Man får välja själv och ta saker som de är,
är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?

Elden - Lars Winnerbäck


Det är skönt att stanna hemma den här lördagskvällen när alla är ute och dansar och super sej fulla. Förr hade jag aldrig tänkt tanken att göra något sånt. Att vara ensam var bland det värsta jag visste och även om jag inte var sugen på att festa gjorde jag det ändå för att vara bland andra människor. Ikväll istället har jag läst massa bloggar, pratat i telefon massa och kollat på massa fina kläder på internet. Var in till stan en stund med. I tyskland hade jag så väldigt ensam tid för mej själv och mycket tid att tänka igenom mitt liv, och det var inte det roligaste att göra.. Men jävlar vad nyttigt! Det känns som om att det har hänt mycket med mej själv på väldigt kort tid och det känns både bra och dåligt. Det är som en stor jävla mixer där allt blandas runt och jag inte riktigt vet vad som ska skall komma. Jag har fortfarande mina jobba saker att ordna upp och fixa till, speciellt hitta ett riktigt jobb.. Men jag hoppas att det kommer bli lättare efter att jag fyllt 20!


Och jag äcklas så utav gayvärlden från och till. All jävla falsket och att det hela tiden ska vara ett förbannat jävla spel. Allt, och då menar jag verkligen allt ska jämt och ständigt vara så egoistiskt. Jag vill hitta den där förståelsen igen, där allt inte är så jävla komplicerat. Där blickarna kunde tala för sej själv en dag då inga ord kom. Jaa, det är nog förståelsen jag leetar så starkt efter. Det finns ett behov av att känna mej förstod och jag vill att det ska vara på riktigt. Det är inte lätt att hitta äkta vänner i den här världen och jag är så oerhört tacksam för alla fina jag har, som stöttar mej och står bakom min rygg för dom växer inte på träd.

Det har varit alldeles för mycket sorg i mitt liv och lessna dagar och jag vill inte ha det så längre. Jag vill vara glad, blicka framåt och göra spontana & galna saker, för det är då jag mår som bäst. Men det är inte helt lätt för det är ett tuff värld vi lever i. Raksträcken blir en rondell eller en kruva utan en varningsskyllt. Det kan låta bittert att säga men livet är inte alltid rättvist utan snarare ett faktum. Och det är nog det som tröttar ut mej mest av allt. Det verkar som att godheten kan glömmas bort ibland.. Och det är så synd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0