Helgen..

..  har varit fin.

Lina kom över i fredags efter att hon slutat skolan så jag fick visa henne lägenheten. Vi hade mycket att prata om och timmarna bara sprang iväg. Det var verkligen härligt att träffa henne igen! Tanken var först att vi skulle gå ut senare på kvällen men jag bangade faktiskt ut så vi bestämde att ta det en annan helg istället.

Åkte iväg till landet ingen stans - där man kan få vara sig själv, glömma tid å rum .. i lördags förmiddag och kom inte hem förens ikväll. I lördags när jag kom fram blev det först en tur i bilen, käkade lunch på Donken och handlade mat. Vi hälsade på Snäckan (hästen) sen, jag lagade middag och kvällen avrundades med maraton av den svenska serien Graven.

Idag vaknade jag första gången redan vid sju av att det var nå förjävligt kallt i lägenheten, fick en extra filt och vid tio började klockan ringa. Big no no..  Kom upp lagom till 11 och vid halv 12 var vi i stallet igen. Ridskolan hade tävling så det var fullt med folk och det vara massa söta barn som sprang runt där med sina hästar. Jag var livrädd kan jag tilläga, stora som små - hästar är galna.. Lite iallafall. Snäckan började slicka mej på ena axeln när jag stod och matade honom med morötter och jag hoppade till och trodde först att han bittit mej.. Hmm... Lite pinsamt! Hästfolket hade nog roligt för både en och annan smålog lite när dom tittade. Tråkigt att jag blivit så rädd med åren för det är så mysigt med hästar, förutom lukten..... haha! Hann med en fika på stan och sista avsnittet av Graven innan jag var tvungen att åka hem.   
    

När jag kom hem möttes jag av Sandra som stod i köket och donade. Hon hade gjort tzatsiki och skulle precis börja på en hallonpaj och alltihopa smaskade vi glatt i oss framför tv:n medans vi tittade på kalenderflickorna ikväll.  Mitt vänstra ögon har fått någon inflamation tror jag för när jag vaknade i morse ville det inte sluta rinna, det forsade nästan och samma sak när jag vaknade från jag somnat till på bussen hem ikväll så rann det som bara den igen. Det är lite rött och svider som sjutton. Sandra hällde i ögondroppar och tvättade rent ögat och det kändes redan bättre på en gång ska jag hoppas på att det försvinner till imorgon för det här ser inte klokt ut. Men jag undrar vad det är...? Nå skräpp från stallet för inte kan jag ha blivit allergisk mot hästar....? Då borde det vara båda ögonen som rinner.


När alla mina måsten är klara imorgon blir det en spännande eftermiddag! Hannes ska modella och jag följer med för att se så allting går rätt till. Ska bli spännande och roligt att se..

love,

Daniel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0