♥♥

Hej på er !

Nu är jag hemma en snabbis igen innan jag sticker iväg till jobbet. Jag har hängt på stan hela eftermiddagen med två härliga vänner och vi började med att ligga i parken vid medborgarplatsen. Men vi tröttnade snabbt och satte oss på medis kök och bar så jag hann käka en tidig middag och sen blev det några turer in i några butiker längs Götgatsbacken. Jag fick med mej en ny kofta hem ifrån H&M som jag bara dödar för att ha. Koftor, jeans och skor är någonting jag inte kan få för mycket utav. Eller vafan, de spelar ingen roll vad det är, man kan aldrig få för mycket av kläder överhuvudtaget.... fram tills den dagen allt ska tvättas, haha. Det var hur roligt som helst att ses igen eftersom det var evigheter sen vi alla sågs och det fanns mycket att prata och berätta om för varandra. Sanna har ju varit på Bali så det var roligt att höra om. Vi båda är supersugna på att dra på en sista minuten tillsammans redan nu, men med mitt jobb ser det kört ut för tillfället.

Tyvärr gick min kamera sönder idag när jag skulle ge den till Sanna och så hamnade den i marken istället. Objektivet vägrar att gå tillbaka och det fungerar inte att ta några bilder nu. fanfanfan.. Jag köpte den ju i tyskland så någon försäkring finns det inte på den. Jag ska se om jag kan göra någonting här hemma åt eländet annars finns det väl inget annat altenativ än att det åker i sopporna för jag tror det är dyrare med att lämna in den och byta objektivet än att köpa en ny kamera. Blää vad trött jag blir. Men jag hann iallafall ta två bilder som jag lägger upp här.





Jag måste dra redan om en timme så jag tänkte bara slappa ute på balkongen med en bra bok en en kopp kaffe nu här hemma. Vi hörs gullisar, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0