Party

Jag är död, om det är värmen som gör det eller baksmällan ifrån natten får vara en obesvarad fråga. Mest är jag nog trött faktiskt. Efter att jobbat 11 timmar i sträck igår och haft en halvkass dag på jobbet åkte jag hem för att göra i ordning mej. Tog några glas vin på balkongen, satte mej på skortan, knöt skorna och hamnade först hamnde jag och DoniMälarpaveljongen..... Men jag tillbringade mest min tid utanför.

Vi hamnade i en taxi med en vän till mej påväg mot Zipper och jävlar vad folk det var. Med tanke på att det var 1 års jubileum så var ALLA där nästan. Vänner och bekanta åt alla håll och kanter, vi dansade som aldrig för och hade en jävligt grym kväll även om det blev på tok för mycket av det goda. Vi fyra tiden gav vi upp och promenerade mot mitt punkten på Stureplan, fyllakäkade och hamnade på "efterfest" på karlaplan. Fast fest och fest vet jag inte om jag kan kalla de, vi satt och krökakde ute på balkongen innan jag somnade ett par timmar på en uppblåstbar madrass och sen åkte hem.

Mitt rum ser ut som ett helvete, tvättkorgen svämmar över och jag borde laga mat.... Men hur ska jag orka? Jag vet inte. Det blir nog bli pizza ikväll, men städa och tvätta måste jag göra, lite iallafall. SNART! Idag blir det väääldigt lugnt, vill bara ligga i sängen med datorn eller framför tv:n.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Jag hade grymt kul igår och det måste vi göra om :D

Nu har jag ju hittat din blogg igen också, hihi

Kram

2010-07-11 @ 17:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0