Tittar in en snabbis....

.... och säger hej!


Fy tusan vad gott jag har sovit nu. Tror bara jag vaknade snabbt en gång för att hämta dun täcket för att det var kallt och sen somnade jag om och sov fram tills mobilen ringde. Hade några missade samtal och inte ens dom har väckt mej.

Regnet smattrar mot fönstret och det är så mysigt att sitta i sängen och lyssna på det. Riktigt film väder skulle jag säga. Men jag måste lägga på ett kol, tre timmar går snabbat och jag ska gå ner till grillen och köpa middag och sen måste jag packa ner lite kläder i väskan och hoppa in i duschen. Jag jobbar min sista natt den här veckan och sen direkt till andra jobbet och kör lång dag. Så det blir 20 timmar non stop. Wohooo.. Men jag jobbar med gulliga Sofie imorgon och då brukar dagen oftast gå mycket fortare.

Brr, vad äre för kallt höst väder vi fått tillbaka? Nu har vi varit bortskämda med över 30g och helt plötsligt regnar och blåser det massa ute. Vilken chock! Fast jag har längtat efter det här nu så det får gärna hålla i sej ett par dagar. Jag tror vi alla behöver se lite regn efter den varmaste sommaren sen 1994. Haha, då jag bara var fyra år så jag minns inte ett smack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0