Dag två i Götet.

Vilken fantastisk bra dag det har varit idag. Blev lite stressigt i morse för det var bestämt från början att vi skulle träffa Doni när han slutat skolan men han fick sluta redan vid 12 idag och vi hade precis vaknat till liv då och låg kvar i sängen. Så det var bara att börja gör sej i ordning med raket fart.

Jag och Dawid åkte in och mötte Doni vid Brunnsparken. Vi har gått runt i massa olika butiker, fikat två gånger, kramats, skrattat och pratat. Min fina Doni, gud vad jag har saknat honom! Promenerat på Avenyn, i Nordstan och Arkarden. Jag kunde inte låta bli så jag fick med mej en helt perfekt kofta hem ifrån topman som helt klart kommer bli min nya favorit. Annars har jag varit jätte "duktig" och bara ögonshoppat, haha. Gått förbi så många platser idag som jag varit på tidigare som betyder så mycket, det känns lite knäppt att uppleva allting igen men samtidigt väldigt skönt.

Nu är vi hemma för att äta middag och göra oss i ordning för kvällen. Jag måste hoppa in och ta en snabbdusch och tvätta håret eftersom jag inte hann med det i morse. Funderar även på att kanske ta en powernap tjugominuter, haha.. Göteborg är slitsamt ;P






Kommentarer
Postat av: Daniel

Vad jag saknat dig , att bara se dig krama om dig .. kändes så overkligt... Du har verkligen gyllat min helg .. Underbaraste vännen som finns.. Är så glad och stolt att ha dig i mitt liv .. pussa å krama masseviiis :)

2010-06-11 @ 19:49:25
URL: http://pbdr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0