Last day.

Banken tidigre idag kom med en del chockerande besked som jag inte visste om vilket inte var jättekul. Men jag har fått ett möte inbokat på måndag då vi ska ordna till allting och då är det lugnt igen. Jag har alltid trott att jag har någon form av försäkring men tydligen visar det sej att jag inte har någon över huvudtaget. Nu har jag fått hem papper om hemförsäkring, livförsäkring och någon annan försäkring. Jag ska sätta mej ner och läsa igenom allting i helgen. Jag är helt grön på allt som har med det där att göra och det är inte allt lätt att växa upp och ta hand om allt på egen hand.

Jag fick klockan inlämnad på lagning, var tyvärr tvungen att reklamera ringen för den fanns inte på lager och sen hade jag ett linne som blivit helt förstört av en tvätt så det reklamerade jag med. Träffade Sandra så åkte vi in till stan en kortis, jag köpte en t-shirt och ett par jobbskor och sen var jag tvungen att åka vidare för att jobba..

Det kändes helt plötsligt lite sorgligt idag när det var sista dagen tillsammans med honom. Jag gick och han cycklade ner till sjön dom har i närhet med resten av famlijen så satt vi där ett par timmar, dom badade, vi käkade picnic och promenerade runt. Stannade i lekparken påvägen hem och sen gjorde jag i ordning honom för sängen, läste saga och sa hejdå.

Sandra sover hos sin mamma inatt så jag är hemma helt själv ikväll. Kom hem ganska sent så jag har bara slappat framför datorn, pratat i telefon och lyssnat på musik. Glömt bort att äta har jag oxå gjort för matbutiken var stängd när jag kom hem, tur att jag fick i mej lite bullar nere vid vattnet och en macka iallafall. Tog ett fotbad och filade mina fötter för att dom gjorde så ont och smörjde sen in dom. Nu är dom superlena som en liten bebisrumpa, haha..

Det börjar bli dags för mej att lägga mej snart. Imorgon kommer jag vara sådär tråkig och bara sova bort halva dagen för jag jobbar nämligen vaken natt sen. Ska dock försöka gå ner och handla lite olika sorters mat för att kunna göra några matlådor... Ännu mera vuxen poäng?! Jag säger hejdå nu innan det här går alldeles för långt, haha


Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0