Galet.

Jag är så stolt över min Lina så jag hittar inga ord. Att få vara med på den här dagen och fira henne att hon gått ut skolan och tagit studenten betyder så otroligt mycket för mej. Hennes mamma hade gjort det jättefint hemma där det bjöds på en superfräsch buffé, tårta och dryck. Vi satt och pratade, skrattade och firade henne med släkt och vänner. Lina höll ett jättefint tal och fick öppna presenter.

Vi drog vidare framåt kvällen och hamnade på Söderkällaren där jag tog ett glasvin och stannade kvar ett litet tag innan jag ensam drog vidare till Tanto. Där träffade jag Hannes och massa andra människor. Fick en jävla grisfylla, träffade yttligare mera människor och lyssnade på gitarrspel. Det som hände i Tanto igår får nog stanna där, haha..

Idag är vattnet min bästa vän och jag har legat och klungat i mej flera liter. Åkte in till stan och bakiskäkade tillsammans med Hannes, vi hamnade på en asiatisk reasturang där vi åt suschibuffé och annan mat och det har aldrig varit så gott med mat som det var idag. Följde med honom hem ett litet tag och satt på balkongen och snackade skit och nu är jag hemma igen. Jag har bosatt mej i soffan med täcke, kudde, dator och filmer. Ikväll tänker jag inte röra mej många meter härifrån kan ja lova. Fast... Jag måste börja packa lite smått och titta över vad jag ska ha för kläder med mej när jag åker bort nästa vecka. På måndag ska jag provjobba för ett jobb och ringa till ett annat så jag ska förbreda lite inför det oxå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0