sjukt bra.

Igår innan allting strulade och sket sej fick jag väldigt posetiva beskedd. Jag pratade med gruppchefen för mitt jobb och nu vill dom ha mej på ett gruppboende. Från och med nu, hela sommaren och ett pappa vikariat efter. Det känns helt underbart! Jag finner inga ord alls. Jag vill nypa mej i armen för att verkligen känna att det är sant. Vi ska träffas på torsdag och prata yttligare lite till men dom är väldigt intresserade utav mej och det ser väldigt ljust ut. Speciellt eftersom jag inte har sökt det här jobbet utan dom har ringt upp mej. Jag är så glad! På torsdag vet jag mera om hur mycket timmar det är, vad jobbet innebär osv.


Ligger och kollar på utomlandsresor och drömmer mej bort till sommaren nu. Jag sattsa på att jobba förbannat mycket nu för att sen kunna åka utomlands i slutet av sommaren och kanske en miniwekend till Berlin i maj.


Kvällen har varit sjukt lugnt vilket jag behövde. Lagade middag här hemma och sen kollade vi på melodifestivalen. Gick på en kvällspromenad och sen någon timme tillbaka har vi legat döda i min säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0