Med i juni numret.

Sådär.. Nu är jag hemma igen!

Först var vi på Donken och käkade en tidig middag och sen var vi och såg filmen Iron man 2 och den var faktiskt helt okej. Jag lyckades hålla mej vaken under hela filmen och satt och räknade minuterna fram tills att min jobbdag var slut. Gick igenom vad jag i huvudet vad jag ville berätta och inte berätta om för reporten jag skulle träffa sen. När det var tjugominuter kvar smet jag ut ifrån salongen och in på toaletten och bytte om där. Eftersom det är juni numret jag är med i blev det ljusa jeans med en färgglad skjorta och en djup v-ringad t-shirt under. Fixade håret och tog ett djupt andetag. Följde med killen till pendeltåget och skyndade mej till söder.

Interjuvn gick jättebra och vi satte oss på Mosebacke. Till en början var jag självklart väldigt nervös men Mats, killen som höll i det var väldigt rar och gav snabbt ett lugnt intryck. Fick svara på massa olika frågor och prata om hur jag växt upp osv. Hela grejen blev väldigt avslappnad och det kändes som om att man satt och pratade med en polare. Dock fick man akta tungan så man inte sa någonting man inte ville skulle komma ut. Tidningen kommer ut i slutet av maj eller början på juni och när det närmare sej berättar jag mera vart ni hittar alltihopa. Imorgon får jag ett utkast och godkänna artikeln och på söndag trycks det. Spännande...

Fotograferingen var nog den jobbigaste biten. Jag frös så sjukt mycket så att få till en bra bild var inte helt lätt. Samtidigt som det skulle se äkta och avslappnat ut, skulle jag le och vara naturlig. Att stå framför kameran är inte min starka sida och speciellt inte när det är en fotograf som håller i den. Vi höll på ett tag och folk runt omkring tittade så det gjorde saken inte lättare. Tillslut fick vi några bra bilder som jag ska få titta på och godkänna.

Nu är jag helt slut och tänkte hoppa in i duschen om ja orkar. Tjingeling !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0