Snabba cach

Sådär då, nu är vi hemma igen efter en mysig kväll på stan! Vi började med att käka middag på soft and bar på deras uteservering. Klockan blev rätt mycket så det blev en sen middag så vi hade tur att dom hade inflavärme vi kunde sitta under och värma oss. Jag åt en planka och till förrätt delade vi på en natchotalrik medans vi satt och pratade massa strunt.

Tyvärr är jag jättebesviken på filmen, nästan lite irriterad dessutom! Själva filmen var riktigt bra och hade jag sett den före jag läste boken hade jag älskat den. MEN.. Dom har inte bara missat väldigt mycket ifrån boken utan även gjort om handlingen på flera ställen. Kom igen liksom. Jag har full förståelse för att att dom inte kan ta med allt ifrån boken för då skulle filmerna bli timtals långa men när dom börjar ändra på storyn från boken blir det fel. Hursomhelst var det mysigt att komma in till stan en stund och umgås med Sandra.

Nu ska jag göra det där tråkiga som att betala alla räkningar och sen måste jag börja tänka på att lägga mej. Imorgon måste jag upp redan vid 12 tiden och det är ingen höjdare om man heter Daniel, haha.


godnatt finisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0