Lördagens bravalder.

Mina vita tygskor är inte vita längre, det blev en jävla grisfylla igår som jag helst vill glömma bort idag. Lina kom hem hit igår och vi tömde några flaskor vin, blanade lite drinkar och satt inne på mitt rum och pratade. Hon berättade om sin berlin resa, jag om kryssningen och mycket mera. Drog på mej lite kläder, fixade håret och rörde på oss in mot stan. Tyvärr hände en grej under kvällen som gjorde att Lina inte kunde följa mej ut så efter att vi mött upp Malcon på Donken och tryckt i oss två chees kramade jag min lilla flicka hejdå och stoppade in henne i en taxi.

Malcon & jag drog till Theodoras där jag först inte höll på att bli insläppt för att jag visade för mycket hud. HAHA, är det ett jävla skämt eller? Jag hade skjorta som var knäppt nedtill men med ett linne under och sen ett par jeans som var sönder vid knät. Tydligen var jeansen för lättklädda och det var inte någonting som uppskattades hos vakten. Efter att vi stått och pratat lite och jag lovade att ändra kläder till nästa gång fick vi komma in. Jag tänkte tyst för mej själv att han ska ju vara glad att han inte står i dörren vid något gayställe för då skulle han väl dö om han såg mej vid ett sånt tillfälle. Vi träffade på två vänner till Malcon som vi satte oss hos och hängde med en timme eller så. Fick i mej några shots, ett glas vin, några cigg innan vi drog vidare.

Jag hade inte fått nog av kvällen och ville ut och dansa så vi drog till Zipper för att röjja loss där. Det var lite dåligt med folk till en början när vi kom dit men sen drog det igång och det fanns knappt plats att stå på. Jag träffade på en hel del folk från kryssningen och gamla bekanta men saknade mina favoriter där igår kväll. Dansade tills jag knappt kunde stå upp och drack alldeles för mycket i vanlig ordning. Allt började spåra ut och när klockan slagit tre och dom stängt av musiken hamnade vi på något efter krök i en lägenhet inne i stan. 


Än så länge ligger jag kvar i sängen och dricker massvis med vatten. Huvudvärken vill inte ge med sej och jag har ont i varenda liten milimeter i min kropp nu när dom här dagarna är över. Försökte sitta ute på balkongen ett litet tag eftersom det är så fint väder men det var fan varmare än i en bastu där ute så jag klarade inte en lång stund. Ska orka förflytta mej till badet ihopp om att kanske må lite bättre och sen måste jag gå ner och handla någonting till middag. Måste se om jag kan borsta rent mina skor eller få dom lite vitare på något sätt. Hur dum får man bli och sätta på sej ett par vita tygskor när man ska ut??? Lagom smart sådär. Jag siktar in mej på en tidig kväll i sängen framför tv:n (möjligtvis pluggboken) och en chips påse på magen. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0