21 maj 2010

Efter min dåliga start på dagen igår drog jag iväg till jobbet ett par timmar. Det var toppen väder så vi var utomhus så mycket som möjligt. Humöret blev sakta bättre. Pojken tog cyckeln och jag promenerad iväg till en lekplats som låg en bit ifrån där dom bor. Han var glad som fick vara ute och leka medans jag satt i solen och höll koll på honom. Efter en timmes lek rörde vi på oss hemåt och fixade käk och efter det blev det lite mera lek utomhus innan det var dags för dusch och godnatt saga. Timmarna gick fort och när han somnat åkte jag vidare.

Mötte upp mitt sällskap efter jobbet på Odenplan för en sen middag på Tranan. Maten var bra och till middag tog jag en köttbit med chili-bea och ett glas vitt. Tyvärr hade dom inga  bord på uteserveringen till en början så vi fick sitta nere i källaren där det spelades alldeles för hög musik så man knappt kunde prata med varandra. Efter maten fick vi som tur ett bord utomhus så det blev ett glas rosévin till kvällens sista sol... Mys. Känns lite knasigt att skriva det här med tanke på mitt förra inlägg och jag hatar verkligen att bli bjuden när man är ute men igår fick det bli så.

Satt och drack rödvin sen halva natten och pratade skit så idag mår jag efter det. Bakfull och förjävlig. Rödvin är ingen hit för mej och har aldrig varit dagen efter. Att blanda så som jag gjorde är heller ingen höjdare. fyfan... Sitter för tillfället på Sunan och försöker överleva dom tre timmar jag måste vara här. Har ett par samtal att ringa under dagen och några mail att svara på. Sen är jag leeedig över helgen. Eller, visst fan.. Ja ska ju jobba på lördag kväll. Jaja, det är bara ett par timmar och kommer gå bra. Måste verkligen se till att springa ner till tvättis när jag kommer hem och boka en tid... Nu är det värre än en kris! Suck. 

Fick ett sms om att artikeln skulle vara på min mail senast i morse men än så länge har jag inte fått någonting. Det senast jag hört är att jag får den innan klockan 11 idag så jag hinner titta igenom allt eftersom den skickas till tryckeriet vid 14.00 idag. Jag börjar bli lite nervös för hur det färdiga jobbet kommer bli och hur allting är skrivet. För det sista jag vill är att någonting har misstolkats och det skrivs någonting jag inte står för. Spännande... Nu väntar jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0