101010

Tror ni jag har lyckats sova idag eller? Knappast.. Telefonen har ringt, datorn har upptagit tid, läst lägenhets annonser och svarat på dom, hunnit vara inne i stan en sväng och bestämde mej även för att laga en riktig middag för en gångs skull ikväll. Försökte äta det framför Välkommen hem som gick på tv:n, men jag kände bara hur tårarna var nära till hands så jag orkade inte kolla klart. Varför? Det har jag ingen aning om.. Nuu äntligen, efter alldeles för många timmar, ligger jag i sängen och ska strax sova för natten. Ögonen går i kors och får jag bara upp värmen här kommer jag sova gott hela natten. Om jag lyckas lägga i från mej datorn vill säga.. Mobilen är på ljudlös utan vibration så nu finns det inget som kan störa. Eller..?

Åååh, jag längtar till tisdag nu för då får jag min bebbis! Det vill säga min nya dator. :) Det ska bli så skönt att bli av med den jag har idag för jag är så trött på skiten och att ingenting fungerar. Hoppas även på att jag kanske kan få bilderna ifrån min stationära dator här framöver för det ska bli så roligt att titta igenom alla. Så otroligt mycket gamla minnen och det finns nog en hel del som jag inte kommer ihåg oxå. Har en hel del ifrån min första kärlek som jag vill spara, och även ifrån morfar.. Funderar faktiskt på att köpa en extern hårddisk och säkerthets kopiera alla bilder till den så man har en kopia ifall något skulle hända. Musik skiter jag i för det går alltid att få tag på igen men just bilder.. Det är så värdefullt och ovärdeligt.

På tal om bilder... Jag är inte alls nöjd med kameran jag köpte för ett par dagar sen. Tycker inte att bilderna blir bra och sen är det något annat men kameran jag inte gillar. Vad vet jag inte, men någonting är det. Som jag förstår det är det 30 dagars öppetköp fast man använt produkten så det ska inte vara några problem att lämna tillbaka den. Och låta jakten på den rätta kameran fortsätta.


Imorgon har jag lite små ärenden att fixa; lägga på ett brev, bankärenden, åka in till stan och handla några små saker och även städa om jag orkar med det. Sista dagarna på ledigheten nu innan allvaret sätter igång igen. Dock kan det bli tidigare än väntat men det vet jag inte ännu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0