Tisdag va ?

Är så himla dag vild för tillfället så jag knappt vet vilken dag det är. Som vanligt är det mycket på G.

Jag var död i morse och ville verkligen inte kliva upp ur sängen. När jag tittade ut och såg vilket väder det var blev jag ännu mindre sugen på att ta mej till praktiken idag. Regn, grått och kallt.. Men det var bara att hoppa in i duschen och leeta fram lite kläder ut garderoben och bege sej. Väl framme kändes allt mycket bättre och jag började att vara på lagret... Senare på eftermiddagen var jag på barnavdelningen, fick hänga om en vägg och hänga ut påfyllningen utav varor som kommit.

Snabbt när jag slutat drog in till stan och träffaade fina Sanna. Vi satte oss på bellmans och tog igen allting sen sist och det var en hel del, käkade middag och hade några mysiga timmar tillsammans.

Kom hem snabbt och hoppade in i duschen, bytte om och drog ut på nya äventyr. Nu.. Har jag kommit hem för att stanna och precis haft en ansiktsmask på i några minuter. Har slarvat med maten så himla mycket sista veckorna och när jag väl ätit så har det bara varit massa skitmat så nu får jag lida för det. Jag måste måste måste verkligen börja äta frukost på morgonen hemma, äta en bra lunch och orka laga middag på kvällarna. Ska faktiskt boka in en ordentlig ansiktsbehandling när jag har lite tid över och sen sköta mej efteråt har jag bestämt.

Klockan går på tok för snabbt ikväll och jag har lite saker att fixa med innan jag kan lägga mej. Men vi säger godnatt nu.


love,

daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0