Helg. <3

Söndag kväll och jag har precis kommit hem ifrån ett par timmar på jobbet. Helgen är snart slut och jag ska tillbringa den här kvällen med att plugga arslet av mej för jag har mitt näst sista prov i den här kursen imorgon. Men det har varit en fin helg och jag har känt mej så fri som ja inte alls gjort sista tiden.  

I fredags bytte jag bort min kväll på jobbet och kom in på dagen istället, hade en vän över på kvällen och hela lördagen försökte jag plugga. Gick la sådär om ja ska vara helt ärlig. Gick och solade istället och pratade alldeles för länge i telefon. Öppnade årets första flaska rosévin och taggade till för fest. Mötte upp fina Fredrik och hans kompis, drog vidare till Zipper och dansade oss igenom natten. Vid halv fyra i natt utanför Berns var det slut på det roliga och jag tog mej hemåt efter en fin kväll med fantastiska vänner.  

Nu sitter jag hemma i soffan, Winnerbäck spelas på hög volym och ja ska snart plocka fram skolboken och börja plugga. Ju mera jag läser ju svårare blir det känns det som. Hjärnan är fullproppad och någonstans tror (hoppas) jag att allting sitter och jag kan det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0