Söndag.

Godmorgon ?!

Sitter relativt nyvaken i soffan nu och gnuggar bort tröttheten ifrån mina ögon. Idag har jag inte sovit något bra alls. Började med att ja vaknade efter redan två timmar och trodde att jag försovit mej och så har det hållt på en gång i timmen sen. Vid tre gav jag upp och slängde på mej mjukisarna och satte mej i soffan med telefonen istället och lite plugg.

Ska packa i ordning min väska med dom nödvändigaste sakerna ja behöver eftersom jag åker till skolan direkt imorgon bitti efter jobbet, diska och städa lite, ta ett långt varmt bad och gå och köpa pizza till middag. Nu är jag lite less på köttfärssås som jag levt på dom senaste dagarna och jag orkar verkligen inte ställa mej och laga någon riktig middag ikväll.

Jag älskar fortfarande min lägenhet så mycket att jag nästan spriker. Frihets känslan att jag kan göra vad jag vill och att det alltid finns ett hem att komma hem till. Hur fint jag fått i ordning här och hur mycket jag trivs. I början var "ensamheten" lite jobbig eftersom jag aldrig har varit van med att bo själv men jag kan säga att det är riktigt skönt att komma hem sent en kväll tex. och kunna slänga mej på soffan och titta på vilket tv program jag vill eller lyssna på den musiken jag vill. Det tog långtid att få men nu har jag min älskade borg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0