Middag + bio

Puuhh vilken lång dag det varit vill jag säga och det märks att jag har hållit igång sen kvart över sex i morse. Dom här tidiga morgona gör mej så fruktansvärt trött på kvällen att jag knappt orkar hålla mina ögon öppna. Aldrig har jag varit så här trött på kvällarna som jag blivit den sista tiden. Men jag hade en lugn och fin dag på jobbet idag, fick jobba med en av mina favoriter och timmarna gick fort som tusan.

När jag slutat stressade jag hem och bytte snabbt som attan om och sen var det bara att ta sej in till stan. Där blev det först middag på kungshallarna och sen bio. Nu har jag precis kommit hem igen och hoppat i min nya favorit. Kypit upp i sängen och spelar hög musik, funderar på livet rent allmänt. Först var tanken att jag skulle sova borta inatt oxå men i sista sekund blev det ändrat och det ska faktiskt bli skönt att sova ensam i natt och vräcka ut mej i min säng även om det blir lite tomt.

Har inte hört någonting ifrån det nya jobbet ännu så jag väntar spänt. Fick iallafall reda på att dom ringt till min chef och kollat referenserna och det skulle inte vara några konstigheter så egentligen borde jag inte oroa mej. Får försöka ringa imorgon eftermiddag om jag inte hört något innan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0