Natt..

Den här natten har varit tung. Jag hade nästan gjort vad som helst för att slippa vara här just den här helgen. Det har blivit så många helger med jobb nu och har jag varit ledig en fredag så har jag börjat klockan sju på lördagen. Flera vänner har sms:at under natten och sagt att dom saknar mej och att dom undrar vart ja håller hus. Kan inte rå för att det svider lite gran... På ett sätt känner jag mej lite ensam men samtidigt vet jag att jag måste jobba för att överleva och jag tycker verkligen om det jag gör.

Ena sidan av avd. är redan klar och nu har jag bara kortis kvar. Ska vänta någon timme till innan ja börjar gå runt där och sen kryper nog klockan fram tills jag får gå hem. Har jag tur kommer morgon personalen lite tidigare och jag hinner springa iväg till den tidiga bussen, det skulle vara så skönt för jag längtar verkligen efter att få krypa ner under täcker och sova.

Jag har fått tips om en lägenhet som jag mailde iväg på igår och jag hoppas av hela mitt hjärta och lite till att jag ska ha tur den här gången. Platsen kanske inte är någon höjdare men det skiter ja fullständigt i för jag behöver verkligen ha mitt eget nu innan ja blir galen. Finns det någon gud där uppe så se till att ett mirakel sker, snälla? Det är en relativt stor etta  med fransk balkong, riktigt kök och badkar och sen har jag hittat kanon bra avskärmningsväggar som man kan sätta upp utan massa borrhål så man kan ha sängen lite avskillt. Som alltid drömmer jag mej iväg och planerar alldeles för mycket i för väg innan någonting är klart men det håller hoppet uppe lite, även om ja kommer bli så besviken om jag inte får lägenheten..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0