Snart hemgång.

Jag är så trött så jag knappt vet mitt egna namn och dessutom mår jag inge bra alls. Har en extremt huvudvärk, känner mej hängig i hela kroppen och mår jätteilla. Har verkligen inte tid med att vara sjuk nu så jag hoppas att jag inte åker på något skit och att det bara är trötthet det här.

Förnatten var lugn och sen har varit lite mera nu på morgonen. Tittade fel på klockan en timme så fick stressa en del och sen så såg ja att jag låg en hel timme före än vad klockan egentligen var. Så det kan bli ibland...

Nu har jag precis varit runt hos alla och gjort färdigt, dokumenterat natten och fixat kaffet för morgonen. Händer inget speciellt nu är det egentligen bara att invänta morgon personalen som kommer om en timme och sen får jag bege mej hemåt. Jag längtar verkligen efter att få krypa ner i sängen och rulla in mej i täcket och sova. Som jag brukar säga till mina gamlingar - Den bästa medicinen är sömn och vila.

Har som tur är ingenting planerat under dagen såå jag ska vila så mycket jag bara kan så jag orkar med den sista natten som väntar denna vecka. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0